Amikor cipőt akarok venni mindig bajban vagyok: többek közt azért, mert nem tudok egyszerre stílusos, és minőségi áruhoz jutni – azaz nem egyszerűen. Érdemes persze olyan jó minőségű cipőkbe fektetni, mint például a Josef Seibel cipők, de ilyen esetben is az szokott lenni az elsődleges szempont, hogy vajon az adott cipő a jó minőségen túl jól is néz -e ki?

Kérdésemre a válasz az volt, hogy bár valóban vannak a kínálatban olyan cipők, melyeket inkább a nagyimnak ajánlanék, ilyen ortopéd cipő jellegűek… de azért vannak csini darabok is, nagy számban!

Úgy hiszem, hogy ha elege van valakinek abból, hogy minimum évente cipőt kell cserélnie, mert a kedvezőbb áron vásárolt cipői pár hónap alatt elhasználódtak, akkor érdemes egy ilyen, drágább, de minőségi darab mellett dönteni, ha tartósan meg akarunk állapodni egy lábbeli mellett!

Egyébiránt a stílusos cipő vásárlásnak is meg van a maga helye. Különleges alkalmakra mindenképp érdemes egy „fancy” darabot beszerezni. A hétköznapokban azonban elsősorban munkánktól függően érdemes egy átlagos, kényelmes, praktikus darab mellett letennünk a voksunkat. Ilyenek a Josef Seibel cipők!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük