A fürdőszobáinkba nagyon körültekintően kell a fürdőszoba bútor beszerzését lebonyolítását. Több oka is van annak, hogy miért kell ebben a helyiségben óvatosabbnak lennünk! Az elsődleges probléma az szokott lenni, hogy sokszor tetszés-alapon válogatunk ezek közül a bútordarabok közül, és arra nem annyira figyelünk oda, hogy fürdőnknek milyen adottságai vannak. A másik pedig az, hogy inkább ár alapján döntünk ahelyett, és mindössze egy helyet keresünk fel, ahelyett, hogy rendesen körbenéznénk a piacon.

Mindegyikre van megoldás: az első probléma megoldásához az a kulcs, hogy megnézzük, hogy fürdőnknek milyen a szellőzése, méretei, milyen egyéni szokásaink vannak. A fürdőszobák méretét a legtöbben figyelembe veszik – nyilván, hiszen a legtöbb otthonban a fürdőszobák meglehetősen picike, így szinte ki kell centizni, hogy mekkora bútort vegyünk. Sokszor millimétereken múlik a vásárlásunk. A méretektől függ részben az is, hogy a helyiségben mekkora a páratartalom: ha fürdőnkön csak egy kicsike szellőzőnyílás van, akkor nyilván párásabb lesz a levegő, mintha egy ablakunk lenne a fürdő falán. Párás helyiségben nem érdemes fabútort vásárolni, mert hamar szétrohat.

A második probléma az szokott lenni, hogy az emberek elsősorban csak egy, maximum két helyen néznek körbe, és akkor is a személyes vásárlás mellett döntenek. Bár érthető, hogy nagyobb összegű kiadás esetén nem szívesen vásárol az ember online, ahol nem látja a terméket, viszont érdemes figyelembe venni, hogy az offline bútorvásárlás esetén a termék árába számos plusz költséget kénytelenek felszámolni a boltok: a raktári költséget, a bolt üzemeltetésének a költségét, a bolti alkalmazottak fizetését. Míg online vásárlás esetén számos plusz költséget meg tudnak spórolni, melyet a jobb helyeken le is vonnak a termék árából. Az outlet bútorok szintén jó megoldást jelenthetnek: ezeken a helyeken ugyanis kedvező áron kínálnak szépséghibás példányokat, vagy kiállítási darabokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük