A franciaágy vásárlás egyik hátulütője lehet az, hogy sok esetben nem egyértelmű a vásárlók számára, hogy az ágykeret mellé mit kapnak még. Evidensnek gondoljuk, hogy hát egy komplett, teljes ágyat kapunk majd, azaz ágykeretet, ágyrácsot, és matracot is. Bár az, hogy a matrac a legtöbb esetben nem jár az ágyhoz, köztudott, részben ennek az az oka, hogy a matrac kiválasztása komolyabb választást igényel: függ attól, hogy milyen hátfájdalmakkal küzdünk, hogy milyen igényeink vannak, hogy mennyi pénzünk van.

Az azonban, hogy az ágyhoz nem adnak rácsot, mr kevésbé köztudott, és sok esetben ki lehet fogni jó lehetőségeket, ahol az ágykeret és a rács egyben kapható. Viszont van, hogy ezt is külön kell megvennünk.

De mennyibe kerül egy ágyrács? Ez persze változó, de egy franciaágy ágyrács körülbelül a fele ágykeretnek, azaz ha mondjuk egy egyszemélyes, 30 000 forintos ágykeretet veszünk, nagyjából 15 000 forintos ágykeretet fogunk tudni venni hozzá. A franciaágy keretek alsó hangon olyan 50-70 000 forint között mozognak, és a bele illő rács 30 ezer körül van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük