Korábban sokat gondolkodtam azon, hogy vajon mi a bölcsebb választás: egy aktuális ízlésemnek megfelelő, kisebb bútorokból berendezett nappali, vagy pedig egy nagy, egymáshoz tökéletesen passzoló elemekből álló nappali bútor, polcrendszer? Egy biztos: a hosszan elnyúló nappali bútor csodásan mutat, amikor belépünk a helyiség ajtaján! A nagymamám mindig is azt tanácsolta, hogy vásároljak egymáshoz illő nappali bútort, és helyezzem az ajtóval szemben: „így lesz stílusos a nappalid”! Nála valóban így is volt berendezve minden szoba! Egységes, a helyiségre igazított bútorok lepték el a falat: praktikus fiókok és polcok, ajtós szekrények, tv állványok, könyvespolcok.

Amennyiben nem tudjuk, hogy hogyan teremtsünk összehangolt a különféle bútorok közt, érdemes inkább egy azonos bútorcsaládban gyártott nappali bútor mellett döntenünk! Ezek a szekrénysorok úgy lettek kialakítva, hogy pontosan egymáshoz passzoljanak, kövessék egymás vonalát a különféle szekrények és polcok, illetve állványok.

Ha ügyesen választunk szekrénysort a nappalinkban, akkor már csak egy kényelmes fotelre lesz szükségünk vele szembe! Már nézhetjük is az esti filmet, kézbe vehetjük a kedvenc regényünket, és ellazulhatunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük