A Rontó Ralph az utóbbi évek egyik nagyon cuki meséje volt, mely egy játékteremben játszódik. A terem játékaiban szereplő figurák a nyitvatartási idő után önálló életet élnek saját játékukon belül, illetve azon kívül is tudnak mozgolódni, átmenni egymáshoz, illetve a közös hosszabbítóban is ki van alakítva számukra egy közös tér, melyen belül ismerkedhetnek. Az egyetlen szabály, hogy ne kezdjenek el játszani a másik játékban, mert ha másik játékban halnak meg, nem tudnak feléledni, és ezzel saját játékukat gallyra tudják tenni. 

Az első részben a játékok rossz szereplőinek lelkivilágába kapunk betekintést, Ralph ugyanis megpróbál kitörni szerepéből, de a történet végére rájön, hogy igazából nem az számít, hogy a játék során milyen karaktert kell alakítania, hanem az, hogy azután milyen “ember”. Ralph gondolkodásmódbeli változása kihat a többi játékszereplő gondolkodására is, és végül mindenki jobbá válik mint amilyen a történet elején volt. Az első rész cuki, megható, izgalmas vicces… na de mit várhatunk a második résztől? 

Ralph meghódítja az internetet! Rontó Ralph retró játékát, és a többi játékterembeli játékot is digitalizálják, és felkerülnek az internetre, ahol úgymond kitárul előttük a világ. A kis kódjátékok innentől kezdve sokkal több Disney szereplővel ismerkedhetnek meg, mint azt megelőzően. Na de mit hoznak ki ebből a készítők? Januárban kiderül! 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük