Sokan azt gondolják, hogy a nyár az igazi fürdőruhaszezon, de meglepő módon igen sok fürdőruhát értékesítenek a kora őszi hónapokban is. Hogy mi lehet ennek az oka? Talán a nyár végi akciók, vagy, hogy a hölgyek ekkorra már ráunnak a nyári fürdőruháikra. A pontos válasz nem ismert, egy biztos a fürdőruhaszezon másik hulláma a kora őszi napokban köszönt be.

Míg korábban egyszerűen csak elmentünk fürdőruhát venni, ma már rengeteg féle fürdőruhamodell áll rendelkezésre. A bikini ezek közül a legrégebbi típus, amit aligha kell bemutatni bárkinek is. A bikini két részből álló fürdőruha, ami igen sokat mutat a fürdőző testéből. Óriási divat volt és az ma is, de az újabb fürdőruha modellek népszerűsége gyorsan ível felfelé.

Ezek közül kiemelendő a trikini. A trikini, ahogy nevében is benne van egy háromrészes fürdőruhamodell. Míg a bi-kini szóban a kettő rejlik, addig a tri-kini a hármasságot rejti. Hogy is néz ki egy trikini? Nos, a klasszikus bikini modell van összekötve egy háromszög alakú formával, ami kiemeli a női test vonalait. Ennek is köszönhető népszerűsége. Ma már a fürdőruha webáruházak is tömegével forgalmaznak trikiniket.

A harmadik modell, ami szintén egy új fürdőruhatípus a tankini. Ezt úgy kell elképzelni, mint egy hagyományos egyberészes fürdőruhát, azzal a különbséggel, hogy az alsó rész és a fölső rész elválik egymástól. Valójában egy bikinialsó és egy trikó szerű felső része együttese a tankini. Talán nehéz elhinni, de ennek népszerűsége már vetekszik a bikinéével.

Aki tehát szeretné meglovagolni a nyár végi fürdőruha akciókat azoknak most jött el az idejük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük