Konrad Daru, Magyarország egyik legmodernebb belföldi szállításra alkalmas gépparkjával rendelkező cég forradalmasította a belföldi fuvarozás jelentését. Golyódarus autóik és nehéz-terhek szállítására alkalmas teherautóik egész évben szállítanak az ország bármely pontjára. A különböző méretű konténerek belföldi fuvarozása a cég leggyakrabban igénybe vett szolgáltatása. Ez nem meglepő mivel a konténerekre egyre nagyobb az igény az országban, ahogy egyre többen használják raktárnak, irodának vagy akár lakásnak is.

Továbbá a cég mindenféle építési anyagok, téglák, csatorna-csövek, nehéz gépek belföldi szállítását és ezek daruzását is vállalja. Az utóbbi évek során a cég sikerrel megoldott különleges kihívásokat is, mint például Forma1-es autó vagy űrrepülő alkatrész belföldi fuvarozását. Ami megkülönbözteti versenytársaitól a hazai vállalatot, hogy olyan egyedi belföldi szállítás kapcsán felmerülő kéréseket is teljesíteni tud mint például:

-közvilágításhoz szükséges villanyoszlopok szállítása

-dísz oszlopok, vagy autópálya-elemek szállítása

-hajó, motorcsónak szállítása, mely a hajószállító egyedi pótkocsival oldható meg

A cég minden esetben biztosítja az ügyfeleit, hogy a munka professzionálisan lesz elvégezve, nagyon baráti áron, ezzel a legolcsóbb megoldást igyekeznek felkínálni a lehető legminőségibb munkáért.

Amennyiben az Ön számára is érdekes lehet a cég által kínált belföldi fuvarozás szolgáltatásának bármelyike, további információkért keresse fel honlapjukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük