Már azzal is közelebb kerülhet a vállalat a sikerhez, ha tudja, hogy kitől érdemes segítséget kérni. Nem mindenkinek annyira egyértelmű, hogy egy pályázat beadása mivel jár. Ha szakszerű segítségre vágyunk akkor érdemes a legjobbat választani. A Forráscentrum már évek óta segíti ügyfeleit, hiszen teljesen ingyen elküldi hírlevélben az éppen aktuális pályázatokat. Ez már önmagában nagy segítség, de ezen felül még a pályázatot is el tudják készíteni az itt dolgozó szakemberek. Talán érdemes a pályázatokat akkor elindítani amikor már biztosak vagyunk, hogy azzal bejutunk a finisbe. Ez az, amiben a segítséget érdemes igénybe venni. A szakemberek pontosan tudják, hogy melyik pályázathoz milyen anyagot érdemes összeállítani annak érdekében, hogy azt az ügyfelek meg is nyerjék.

A Forráscentrum munkatársaival először egy időpontot érdemes leegyeztetni amikor átbeszéljük velük, hogy milyen célra kívánunk pályázatot felvenni. Ezután a munkatársak áttekintik az éppen aktuális pályázati lehetőségeket és prezentálják azt az ügyfélnek. Sajnos nem minden esetben azokat a pályázatokat hirdetik meg amire éppen szükségünk van, erre érdemes felkészülni. Azonban a szakemberek számtalan kiskaput ismernek és nagyon jól tudják, hogy a hiányzó forrásokat honnan lehet megszerezni. A vállalkozók számára nagyon sok pénzintézet biztosít hitellehetőséget és a Széchenyi kártya is alkalmas arra, hogy plusz forrásként funkcionáljon egy-egy pályázat esetében.

Az itt dolgozó szakemberek egytől egyik jól képzettek és széles ismeretségi rendszerrel bírnak. Ha ők nem tudnak segíteni a pályázat elnyerésében akkor senki. Nagyon jól tudják, hogy adott helyzetben az adott vállalkozásnak érdemes-e benyújtania a pályázatát vagy eleve reménytelennek tűnik. Mindig őszintén beszélnek az ügyféllel és tárják fel előttük a lehetőségeket. Számukra is fontos, hogy sikeres legyen a pályázat, hiszen sikerdíjért dolgoznak. Azok a vállalkozások, amelyek biztosra szeretnének menni és éppen egy nagyobb beruházás miatt forrás bevonása szükséges, bátran keressék meg a weboldalon megtalálható elérhetőségeken a pályázatíró kollégákat, szakembereket.