Van már pár győztes kupád, feloldottál néhány új karaktert, és szereztél egy csomó menő alkatrészt. De ha tuti előnyhöz akarsz jutni a Mario Kart Tourban, próbáld ki az alábbi haladó technikákat.
Kapcsolj nagyobb gázra

A driftelés nemcsak izgalmas élmény, de fel is tölti serkentőidet, amelyekkel szabadjára engedheted a Mini-Turbót (kék szikra), a Super Mini-Turbót (narancssárga szikra) vagy az Ultra Mini-Turbót (rózsaszín szikra).

Bár az Ultra Mini-Turbo a legerősebb mindközül, csak Manual Drift módban érhető el. Tartsd lenyomva a Drift gombot, majd amikor a szikrák rózsaszínné válnak, engedd el, hogy kirobbanó sebességet érj el. De figyelj az időzítésre, nem az a cél, hogy fejvesztve a falnak csapódj!

Más módokon is nagyobb sebességre kapcsolhatsz a verseny során: húzd el verdád pont az ellenfél mögött, és tiéd a Slipstream serkentő. Vagy pedig ugord át az akadályokat és a gejzíreket, hogy landoláskor Jump Boostot kapj.
Védekezz

Meg akarod védeni magad ellenfeled tökéletesen időzített lökéseitől? Bújj el teknősöd, banánod vagy más felszerelésed mögött.

Mivel gokartod hátulján helyezkednek el (vagy körülötte, ha triplázol), felfogják az ütéseket – te pedig biztonságban maradsz!
Keress rövidebb utat

Ha sebességedtől függetlenül állandóan második vagy, kapcsold ki az intelligens kormányzást, és pásztázd a pályát rövidebb utakat keresve.

A Toad Circuit pálya belső sarkában, rögtön az alagút után például van egy rejtett ugrás. Használd a gombát, hogy ugrás előtt felturbózd magad.

A Yoshi Circuit pályán pedig törd szét a kezdővonal közelében található Piranha Plant jelet, mert ott is van egy rövidebb út. Engedd szabadjára a sebességfokozó gombát vagy a zöld teknőst, hogy áttörd!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük