A budapesti lakópark kínálatot böngészve láthatjuk, hogy a legtöbb rengeteg jóval el van látva, mégis ha mi akár munka, akár vásárlás szemszögéből éppen a belvárosba szeretnénk utazni, azt könnyen és gyorsan megtehetjük. Például a Haller lakópark speciel pont egy olyan, ami belvárosnak mondható, közel van a Duna-part, rengeteg vásárlási lehetőség, kikapcsolódási és szórakoztató központok, gyermekek számára játszótér és biztonsági felügyelettel biztosított nagy terület. De se perc alatt eljuthatunk sok pontjára Budapestnek.
Az autósok nagy bosszúsága az tud lenni, ha perceken, vagy éppen órákon keresztül kell bolyongani a belvárosban parkolóhelyet keresve, és miután megvan a megfelelő méretű hely, akkor pedig fizethetünk sok pénzt egy utca 2 négyzetméterének az igénybevételére. Na ez a szörnyen bosszantó élethelyzet a lakóparkokban élők számára ez megszűnik a lakásuk környékét tekintve, mert a házhoz parkoló helyek is biztosítva vannak, a be és kijárás pedig javarészt elektromos kapunyitóval vannak felszerelve, így a téli hidegben még a kapu kinyitásának idejéig sem kell fagyoskodni.
A tömegközlekedést igénybe vevők számára is jó hírünk van. Amennyiben a lakóközösség igényli, akkor buszjáratok útvonalán hajlandóak szoktak lenni változtatni, hogy a munkába való bejárás még gördülékenyebben mehessen. De ahol erre nincs igény, ott is maximum 1 kilométert gyalogolva találhatunk egy busz, villamos, vagy metró járatot, ami pikkpakk eljuttat bennünket a célunkhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük