Ha egy játék tele van buggal, az nem sok jóval kecsegtet, de a Best Fiends bogarai kellemes szórakozást ígérnek. A látvány pazar, a zenekari hangzás megnyerő, és több száz pálya vár a felfedezésre. Ilyen szépen kidolgozott kirakóssal nem nagyon találkozol.

Minutia gyönyörű szigetét sokféle bogárka lakja, de az életüket felforgatták a betolakodó meztelencsigák. Csak Temper menekült meg a karmukból – aki nem annyira temperamentumos, mint inkább megnyerő –, és most a barátai segítségére siet.
Minutia világtérképén mezőket, tengereket, sivatagokat és még sok egyéb tájat találsz.

A csigucik legyőzéséhez kockákat kell összepárosítanod. A csempéket nem kicserélned kell, hanem egy vonallal összekötni: minél hosszabb a lánc, annál nagyobb csapást mérsz az ellenségre. A játék nagyvonalúan beszámítja az átlókat és a szomszédos csempéket is, így még rugalmasabban kezelheted.

Hamarosan összeáll az ízeltlábú-gyűjtemény, de nem kell tőlük félned. Annál többet köszönhetsz nekik, mert közben a csigák is egyre nagyobbak és erősebbek lesznek.
Ha minden vízcseppet összekötsz, hatalmas robbanás törli le a képernyőt.

Minden bogárnak különleges ereje van, ami akkor szabadul fel, ha elég kockát távolítottál el a vele azonos színből. Temper letörli a vízszintes vonalakat, és láncreakciót indít be, amely ha kiegészül Howie, a gyík függőleges varázslatával, megszűnik minden akadály.

Kwincy, a pók, átváltó elemet készít, amely sárga virágokká változtatja a körülötte lévő csempéket, és lehetőséget ad még több csempe összekötésére.

A változatosság gyönyörködtet: néha nemcsak a csigákat kell legyőznöd, hanem almát és cukorkát is gyűjthetsz, letörölheted a fekete szmötyit, vagy hópelyheket olvaszthatsz. Csupán ügyesen kell seperned.
A pályák teljesítéséért játékpénz jár, amellyel továbbfejlesztheted a Fiend-csapatot.

Bármelyik feladattal találod is szemben magad, a Best Fiends játékmenete mindig igazságos, ami az App Store legkövetkezetesebb kirakósai közé emeli.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük