A babakocsi vásárlás manapság már számos tekintetben egyszerűbbé vált. Bár a mai babakocsi kínálat szélesebb, és több lehetőséget kínál, és jobban figyelembe tudják venni az üzletek a vásárlók egyedi életkörülményeit és szükségeit, de azért valljuk be, egy újonnan vásárolt babakocsi valóságosan egy vagyonba kerül.

Kérdés, hogy megéri -e… sokan mondják, hogy nem, hiszen a gyermek hamar kinövi. Sok ember nem tervez ma már 2-nel több gyereket. De azért érdemes mégis végiggondolnunk, hogy valóságosan felmérjük az igényeinket, ha már babakocsit veszünk.

Miért is? Számos szempontból megnehezítheti az életünket egy rosszul megválasztott babakocsi! Életkörülményeink befolyásolhatják azt is, hogy a termék milyen ütemben romlik. Bizonyos talajtípusokon nem is használható minden babakocsi. Érdemes tehát felmérni, hogy a városban, vagy pedig inkább a vidéki, földutakon, füves terepeken fogjuk tolni a kocsit, hogy vajon fogunk -e vele gyakran tömegközlekedési járműveken utazni, vagy épp kocsiba helyezni a kocsit? Érdemes tehát ezeket a szempontokat figyelembe venni, ha kocsit választunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük