A Luggage Store belvárosi üzleteiben, Pesten és Budán is várja a turistákat, akik átutazóban vannak gyönyörű fővárosunkban, de szeretnék a csomagjaikat megőrzőbe helyeztetve körbenézni, múzeumokba menni és felmászni a Budai várba!

A cégünk azért nyitotta meg kapuit, hogy ezt lehetővé tegye! Hozza el hozzánk bőröndjeit, csomagjait, boggyászait, és egy eurós óradíj fejében hagyja nálunk őket megőrzésre, míg Ön a városban barangol! Kínálatunk egyedülálló, és rengeteg külföldi vendégünktől érkezett már hozzánk pozitív kritika.

Kapcsolatban állunk számos egyéb turisztikai céggel is. A velük való együttműködés  lehetővé teszi, hogy segítsünk Önnek abban, hogy minél többet ki tudjon hozni az itt töltött időből. Többek közt kapcsolatban vagyunk szállodákkal, hogy segíteni tudjunk Önnek a szobafoglalásban, több helyi szuvenír bolttal is tartjuk a kapcsolatot, hogy megtalálja köztük a legjobbat, ahol bevásárolhatja azokat a cikkeket, melyek majd fővárosunkra emlékeztetik. Segítünk az utazásban is, több olyan városnézéssel foglalkozó céggel tartjuk a kapcsolatot, akik helyet  biztosítanak sightseeing buszokon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük