skypeAz internetnek köszönhetően sokakkal könnyedén kapcsolatba tudunk lépni, lényegében díjmentesen és gyorsan. A Skype, a Viber, a Gmail több lehetőséget is biztosít, hogy a lehető legegyszerűbben érhessük el barátainkat. Vonzó funkció a Skype programban, de több másnál is, hogy a hívás közben nem csupán hang közvetítésére van lehetőség, hanem akár videó hívást is intézhetünk.

Habár egyszerűnek tűnik sok program használata, mégis sokakkal találkozhatunk, akik kissé összekavarodnak és tanácstalanul állnak készülékük előtt. Ilyenkor bátran keressük fel a Mobile Fanatics oldalát, ahol részletes útmutatóval látnak el bennünket.

Első körben – amennyiben a program már a készülékre telepítve van – egy felhasználói fiókot kell létrehoznunk, azaz regisztrálnunk kell magunkat a Skype adatbázisába.

A Skype regisztráció során csupán pár adatot kell megadnunk. A Skype név lehet egy fantázia név is, de vegyük figyelembe, hogy ez fog megjelenni a későbbiek során a kapcsolatok listájában is. Ha rendelkezünk Facebook fiókkal, ennek felhasználásával is azonnal igénybe vehetjük a programot, azonban minden ott megadott adatot a Skype átvesz, melyről tájékoztat is bennünket. Így több opcióval is, de gyorsan hozzáférhetünk a Skype adta hívás lehetőségekhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük