A babakocsi vásárlás manapság már számos tekintetben egyszerűbbé vált, és a kocsik ténylegesen kielégítik a szülők igényeit amellett, hogy természetesen a kisbaba kényelmét is szolgálják. 

Sokan megfeledkeznek a szülőkről ugyanis… ma már szerencsére az üzletek a babakocsik számának növekedésével párhuzamosan a szülők életkörülményeiből fakadó egyedi igényeit is figyelembe tudják venni.  Azért is érdemes a valós igényeinket alaposan felmérni, mert egy babakocsi bizony nagy kiadás. Ahhoz pedig, hogy ne kidobott pénz legyen az ablakon igencsak oda kell figyelnünk! 

A felesleges pénzkidobás felett való bosszankodáson túl egy rosszul megválasztott babakocsi számos szempontból megnehezítheti az életünket.  Ráadásul életkörülményeink befolyásolhatják azt is, hogy a termék milyen ütemben romlik – tehát ha rosszul döntünk, akkor méregdrága járgányunk elromolhat ideje korán a rossz talajtípuson való használat miatt például. Bizonyos talajtípusokon nem is használható minden babakocsi. Érdemes tehát felmérni, hogy a városban, vagy pedig inkább a vidéki, földutakon, füves terepeken fogjuk tolni a kocsit, hogy vajon fogunk -e vele gyakran tömegközlekedési járműveken utazni, vagy épp kocsiba helyezni a kocsit? 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük