Talán már tudod, hogy az „AFK”, azaz „away from keyboard” annyit tesz: távol a billentyűzettől. De azt tudod, hogyan lehet legyőzni az AFK Arena vad szörnyeit? Légy az RPG játék hősies mestere öt tippből álló listánkkal – fantasztikusan hasznos tudást kapsz.
1. Növeld a hadsereged

A gyémántok a hős legjobb barátai, de ne fecséreld őket olyan felszerelésre, melyet úgyis kinősz. Használd őket helyette új bajnokok toborzására a Noble Tavernben. És ne felejtsd el feltörni az új hősök történeteit, hogy 100 ingyen gyémántot kaparinthass meg!
Fejleszd hőseid folyamatosan, hogy olyan erőteljes képességeket oldj fel, mint Saveas gyógyító képessége.
2. Fejleszd a felszerelésed

Új szintre emeltél egy hőst? Nézd meg a fegyvereit és a páncélzatát, és javítsd az alacsony besorolású tárgyakat, azzal, hogy feláldozod a zsákmány szükségtelen részét. A maximális erőért párosítsd a csoportspecifikus felszerelést a hozzá passzoló hőssel.
3. Foszd ki a labirintust

Nagyszerű módja a gyémántok, az arany és az XP beszerzésének, ha átküzdöd magad az Arcane Labirintuson. Kezdetben válassz az elit vagy a legendás ereklyék közül, melyek olyan pluszokat adnak az egész csapatnak, mint a megnövelt sebzés vagy az automatikus gyógyulás.
Növeld sereged az Arcane Labirintus kifosztásával.
4. Légy taktikus

Ha nem boldogulsz valamelyik rosszfiú legyőzésével, vizsgáld meg az ellenség alakulatát, és küldj játékba az adott csoporttal szemben előnyökkel rendelkező hősöket. A Wilderek nagyon jók a Gravebornok elagyabugyálásában, míg a Lightbearerek pedig a Maulerek ellen hatékonyak.
5. Hajtsd a vizet a saját malmodra

A csoportok együtt is jól működnek. Töltsd meg csapatod ugyanannak a csoportnak a szövetségeseivel, hogy értékes előnyöket aktiválj. Három egyforma után például 10% lendületet kapsz a támadóerődhöz és életerődhöz. A Celestialok pedig mindig jó választásnak bizonyulnak – ők a jolly joker, ha csoportbónuszokról van szó!