Azok az személyek, akik speciális, ‘handmade’, naturális anyagok felhasználásával előállított ajándéktárgyak után kutakodnak, gyakran csak olyan helyeken találnak az elképzeléseik szerinti készítményeket, mint a karácsonyi vásárok vagy falunapok.

Pedig egy személyre szabott ajándék is tökéletesen megfelelhet elképzeléseiknek, csupán jó helyen kell ezt keresni. A GiftLand csapata egy olyan egyedi termékkel állt elő, amely mindenki számára érdekes lehet, aki szeretné valamilyen különleges tárggyal meglepni valamelyik szerettét.

A fából készült világító doboz egy igazán csodás személyre szabott ajándéknak minősül, hiszen a szöveg oldalra bármilyen nevet, évszámot vagy szöveget lehet kérni. A termék elkészülése után, csupán egy gyertyát kell belehelyezni, majd az este bekövetkeztével nagyon hangulatos módon fogja a gyertya fénye a falra vetíteni a dobozon levő ábrákat és a szöveget.

Ez a személyre szabott ajándék ideális lehet Valentin napra, évforduló alkalmából, szülinapra és természetesen karácsonykor is. A hazai vállalkozás webshopján többféle dizájn közül lehet választani és miután leadtuk a rendelésünket néhány napon belül máris örömet okozhatunk ezzel a személyre szabott ajándékkal.

Számos ember unja már azokat a meglepetésnek szánt termékeket, amelyek sorozatgyártásban készülnek. Az igazi meglepetés akkor különleges igazán, ha személyes és nagy örömöt okoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük